Een topfeest is meer dan de beste muziek in de playlist

Vlotte communicatie ligt aan de basis van elk geslaagd feest !!

Hoe pakt djLeBart uw feest aan

Misschien hebt u me al aan het werk gezien, dat vereenvoudigt de zaken, dan heeft u al een idee van mijn dj-kunnen. Hoe dan ook, is een persoonlijk gesprek onontbeerlijk om uw muzikale wensen in kaart te brengen. Wat kan en vooral wat niet kan, want niet iedereen houdt van schlagers, rock of boenkeboenk !

Tijdens zo een kennismakingsgesprek overlopen we samen een aantal praktische plichtplegingen, muziek bij het binnenbrengen van het dessert, de openingsdans, wat na de openingsdans ? Moet er achtergrondmuziek voorzien worden ? De meeste zalen nemen dit voor hun rekening, anderen verwachten dat de dj hiervoor zorgt. Ik kom het liefst voor het dessert toe, dan kan ik met frisse benen het feest op gang trekken na de openingsdans.

ipod of toch een trouwfeest dj

Een playlist is een statisch gegeven, terwijl een dj zich kan aanpassen aan de omstandigheden van het moment. Een playlist is een hulpmiddel, een impressie van uw smaak en verwachtingen voor uw trouwfeest. Een playlist geeft niet weer wat de tent in brand steekt en kan niet inspelen op verzoekjes of gebeurtenissen tijdens het feest.

Een dj is geen jukebox, maar hij kan zich wel schikken naar de muziek van uw wensen en deze vertalen naar een aangepaste playlist. Aangepaste muziek, verzoekjes van uw gasten verwerken, ingrijpen als een muziek genre niet aanslaat ... kortom een feestje bouwen en de dansvloer in beweging houden. Een korte lijst met liedjes die niet mogen ontbreken, omdat u ze steengoed vindt of omdat ze een speciale betekenis hebben, dat mag altijd. Ik houd er zeker rekening mee !!

Het gevaar van de discobaar

Aangepaste verlichting en perfect geluid voor ieder feest

De geluidsinstallatie op uw feest

Het geluid op een feest moet goed zitten, hier worden geen compromissen gesloten. 50 of 500, klank moet altijd zuiver en vol zijn. Anderzijds moet er genoeg ruimte zijn om het volume indien gewenst de hoogte in te draaien zonder dat iedereen naar zijn oren moet grijpen.

Less is in dit geval absoluut niet more, daarom werk ik alleen met professionele geluidsinstallaties. Turbosound, Electro Voice, Mackie, QSC, Nexo, ...

De basis installatie is een combinatie van topkasten en subwoofer, welke makkelijk 150 personen in beweging zet.

verkennend gesprek

De violen gelijk stemmen, muzikale richting opmeten, directe communicatie

All-in dj service

Met of zonder licht & geluidsinstallatie, all-in prijs, geen verrassingen

Zekerheid

geschreven overeenkomst, backup materiaal maar vooral een dj die zich aan de afspraken houdt