djLeBart als uw party of trouwfeest dj

Over de rider, uw wensen, Sabam en wat als er iets mis loopt

Wat als ... Murphy's law

Electronisch falen van componenten kan nooit volledig uitgesloten worden. Door professioneel materiaal te gebruiken en de nodige "headroom" te voorzien kan echter 99% van de tijd vlekkeloos gefeest worden. De resterende 1% probeer ik af te dekken door reserve materiaal te voorzien. Menselijk falen is moeilijker te coveren, een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Ik heb echter een breed sociaal netwerk van vrienden en collega dj's, waarop ik beroep kan doen, moest het nodig zijn.

Wanneer djLeBart boeken ?

First come ... First serve.

Dj'en is een uit de hand gelopen hobby van me. Het moet leuk blijven, het mag geen bandwerk worden, de passie voor het draaien van leuke platen en muziek mag niet verloren gaan. Daarom draai ik maar een beperkt aantal feesten.

Bovendien is dj LeBart het werk van 1 man. What you see is what you get, u boekt mij, ik verzorg de muziek op uw feest. Ik ben geen gewiekst zakenman die wekelijks x-aantal dj's over het vlaamsche land plaatst. ... wacht met het boeken van uw dj niet tot het laatste moment.

allround dj LeBart zijn rider

Ik ben een flexibel bazeke, ik pas me meestal vlot aan

Technisch

Een stopcontact. Een beetje plaats om zijn mixer en portable te stallen. Een aansluiting op de installatie van de zaal of een grote tafel als ik een geluidsinstallatie moet voorzien.

De innerlijke mens

dj'en is dorstig werk ... veel water, een beetje frisdrank en een slurpje longdrink, maken mij een gelukkige dj. Een dessertbuffet laat ik zelden aan me voorbij gaan, en als ik vroeg aanwezig moet zijn op het feest vraag ik wel dat er eten voor me voorzien wordt.