djLeBart, de muziek, het trouwfeest, de party ...

... commentaren en referenties

Jo & Tinne

Ik denk dat je al wel door had dat we het allebei een geweldig feestje vonden. De dansvoer heeft dan ook bijna van begin tot einde volgestaan! Echt de muziek gedraaid die wij voor ogen hadden en die bij iedereen in de smaak viel! Alvast nog is nen dikke merci en ik denk dat iedereen die op ons feest was wel zal zorgen voor de nodige mond-aan-mond reclame voor u.

Wim & Veerle

Er werd en wordt nog steeds nagepraat over zaterdag en dan vooral over 't laatste gedeelte! 't Is altijd afwachten of 't echt een feestje wordt, maar 't was meer dan geslaagd! Je hebt (via ons) heel veel complimenten gekregen over je muziekkeuze, die vonden niet alleen wij super, maar inderdaad ook heel veel van onze genodigden!

Jurgen & Mimi

Nu 't stof na het feest wat is gaan liggen wilden we je nog 's extra bedanken voor de geweldige fuif die je ons hebt bezorgd. Je hebt onze zieltjes gewonnen, en die van vele aanwezigen. Er is ons ondertussen al meermaals gevraagd waar en hoe we jou hebben gevonden! Qua muziek kennen we onze vrienden als 'niet altijd het makkelijkste publiek'. Hun zonder uitzondering enthousiaste reacties zeggen genoeg. Mijn schoonzus over ons en haar trouwfeest: 'verdoeme, ulle feestje is beter dan 't onze, wat een fuif!!!'. Dit is het trouwfeest geworden waarop we stiekem hadden gehoopt, en dat danken we voor een heel groot stuk aan jou.

Sally & Tim

Nogmaals bedankt voor jou fantastisch werk als dj. Wij vonden het zelf een super feest, als wij de commentaren in het gastenboekje lezen, delen veel mensen onze mening. Den ambiance zat er onmiddellijk in tot op het einde. Iedereen heeft zich volledig gegeven op de dansvloer en velen kwamen ons vertellen over een keigoe, fantastisch feestje. Voor ons is dit een meer dan geslaagd dansfeest geweest!!! Dikke merci hiervoor.

Sven & Kim

Nog eens een dikke merci voor het geslaagd trouwfeest! Zowat iedereen is van zijn stoel gekomen om alles te geven op de dansvloer. Alles kwam aan bod, tot veel vreugde van onze gasten! Ik denk dat zowat iedereen in de omgeving ons hebben horen meezingen met o.a Iron Maiden en Metallica. Ik ben ervan overtuigd dat je in de toekomst meer naar Antwerpen zal moeten komen, want iedereen was zeer positief over dit geslaagd feestje!

Movie Theme Birthday Party

Hey DJ, vorige week zaterdag heb je het Atomium doen daveren! Mede dankzij jou werd het een topper van een feest!! Bedankt voor de geweldige mixen!!

Ruim 20 jaar feestmeester

Waar stond djLeBart reeds achter de draaitafels