Een professionele allround dj op uw feest

Feestverzorging zonder zorgen

Een verkeerde openingsdans, een wildvreemde die binnenstapt op jullie feest met de boodschap dat hij jullie dj zal zijn, absolute no-go's die gedraaid worden of het af en aan slepen van flightcases tijdens het diner. Week na week halen tientallen dj's hun A-game boven om dit soort situaties te vermijden en elk trouwfeest vlekkeloos te voorzien van de juiste sfeer, muziek en playlist. In tijden van twitter en facebook waar de minste misstap over het internet wordt uitgesmeerd, is elk feest een uitdaging op zich.

Een feest zonder hick-ups begint bij een open en vlotte communicatie. Snel beantwoorden van e-mails, een kennismakingsgesprek waarin de grote lijnen worden vastgelegd en het aftoetsen van de gemaakte afspraken kort voor het eigenlijke feest, zijn wat mij betreft onontbeerlijk.

Moet er een licht- en geluidsinstallatie geplaatst worden ? Geen probleem, in samenspraak met de zaal zorg ik ervoor dat alles geplaatst en getest is, voor jullie gasten de zaal betreden. Een speech, een presentatie of een kort filmpje, een draadloze microfoon heb ik standaard ter beschikking net als kabeltjes om een portable op de geluidsinstallatie aan te sluiten.

Professioneel = oog hebben voor detail

Dit op uw feest ??

Of verkiest u toch een netjes afgewerkte licht & geluidsinstallatie in uw aangeklede zaal ?

Ziek, overmacht, ... wat nu ??

"Wij hebben ten allen tijden een reserve dj ter beschikking" is natuurlijk een pracht van een reclameboodschap, maar wil dat dan zeggen dat er een dj in de auto, voor de feestzaal, of thuis, zit te wachten ? Wordt er een reserve dj voorzien op 5 of op 10 dj's, want een ongeluk komt nooit alleen. Om maar een paar bedenkingen op te noemen bij zulk een statement.

Een beetje ziek, kleine of minder kleine ongemakken houden de gemiddelde professionele dj niet thuis. Een discobar kan je laten plaatsen en een barkruk kan je rechthouden tijdens de moeilijke momenten. Alleen de dwangbuis die je vastlegt in het ziekenhuisbed is een problematisch gegeven.

Ik werk alleen, ik heb dus geen backup. Maar ik heb een netwerk. Een schare collega's en vrienden die ik in nood kan aanspreken en optrommelen om een feest af te werken. En als overmacht toch roet in het eten gooit kan, zelfs in het trouwfeest hoogseizoen, met een paar telefoontjes voor een waardige vervanger gezorgd worden.

Communicatie

Snel antwoorden op emails en gemaakte afspraken nakomen.

Cleane installatie

Licht & geluidsinstallatie alles netjes afwerken, draden verbergen zodat alles er clean uitziet.

Zekerheid

Een breed dj netwerk dat "in case of" mijn diensten kan overnemen.